Naar de producten
Verf

Meer dan verf alleen!

Breed assortiment

Met een moederbedrijf als de Koninklijke Van Wijhe ligt het complete assortiment van Wijzonol in de schappen van Mooij Verf. De rechtstreekse band met de fabrikant leidt direct van en naar de wetenschap. Korte lijnen naar gerichte antwoorden en vragen uit de markt. Het assortiment is echter breder. Andere merken als Relius, Lucite, Biccs en Coatright en vele andere kwaliteitsmerken verkopen hun verven, lakken en coatings via onze groothandel. Mooij Verf staat namelijk niet ten dienste van een fabrikant of leveranciers, Mooij Verf is er voor de vakschilder!

 

Kleurvaste formules

De trends in interieurs volgen elkaar snel op en niets blijkt zo persoonlijk als smaak. De vakschilder heeft hierin vaak meer dan een faciliterende rol, de rol van kleuradviseur. Dan moet je van de nauwkeurigheid van het mengproces op aan kunnen. De mengmachines en operateurs bij Mooij Verf verzilveren deze eis met 100% kleurzekerheid. Steeds weer.

 

Verf 2.0

Producten als Thermoshield, met de warmtewerende en isolerende eigenschappen, worden door Mooij Verf ingezet bij specifieke wensen. Mooij Verf adviseert de blanke lakken van Trae Lyx en Skylt in als de beschermingslaag geen nadruk legt op het uiterlijk. De minerale verven van Keim vormen geen toplaag, maar verbinden zich met de ondergrond en voegen daaraan de gewenste producteigenschappen toe met zeer lange levensduur en een exclusieve uitstraling. Wat het werk ook vraagt, Mooij Verf biedt de schilder of schildersbedrijf een passend product.

 

Non-paint

Gereedschap

Goed gereedschap betekent veel in het schildersvak, waar handwerk nog steeds een groot deel van het ambacht bepaalt. Schilders ontwikkelen vaak een voorkeur. Bij Mooij Verf kunnen zij op de continuïteit in het assortiment aan. Kwasten en rollers van vertrouwde merken zijn direct leverbaar. Snel, goed en prettig werken met handgereedschap van Copagro, Anza en Goudhaantje. Voor elk wat wils!
Elektrisch gereedschap betrekt Mooij Verf onder meer van Festool, professioneel gereedschap met stekker of accu. Betrouwbaar en klaar voor het zware werk.

Meters maken

Spuitapparatuur

Voor de professionele spuitapparatuur werkt Mooij Verf nauw samen met leverancier Graco. Onze specialisten, zowel bij de vestigingen als in de buitendienst, adviseren graag en goed over de juiste apparatuur. Passend bij het bedrijf of een project. Persoonlijke demonstraties en algemene workshops brengen innovaties en productverbeteringen onder de aandacht van de schilders en schildersbedrijven. Daarmee vergroten zij hun reikwijdte. Zowel in tijd als meters. 

 

Voorbewerking

Vulmiddel

Vullen, repareren, plamuren, prepareren… elke vakschilder kent het belang en de invloed van een goede voorbereiding op het schilderwerk. Mooij Verf adviseert en levert specialistische vulmiddelen en kitten van onder meer Copagro, Renovaid en Den Braven. Hiermee kunnen rigoureuze ingrepen bij houtrot, beschadigingen en andere mogelijke problemen met de ondergrond uitgesteld worden of zelfs achterwege blijven. Dat scheelt tijd en geld. 

 

Beschermen van spullen

Schuren en afdekken

Vakschilders hebben te maken met bestaande omgeving en situaties. Huisschilders komen in woningen. Projectschilders hebben met een bouwplaats en andere werkers te maken. Schuurstof is echter niet te vermijden. Wel valt te beheersen hoe snel en gemakkelijk de omgeving weer stofvrij is en het eigenlijke schilderwerk kan aanvangen. Mooij Verf levert afdekmaterialen, lopers, tapes en folies in verschillende afmetingen en van diverse materialen. 3M, Sia en Deltec zijn koplopers bij Mooij Verf. 

 

Veilig en gezond

Persoonlijke beschermings middelen

Op het gebied van veilig en gezond werken heeft de schildersbranche een forse ontwikkeling meegemaakt. Werkgevers zijn verplicht in de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) te beschrijven welke persoonlijke beschermingsmiddelen de werknemers ter beschikking hebben en in welke situatie dienen te gebruiken. ZZP’ers maken hierin zelf een keuze, maar zullen veelal ook gezondheid en veiligheid voorop stellen. Copagro, 3M en Deltec bieden Mooij Verf een breed spectrum aan veiligheidsmaterialen. 

 

Ver reiken wordt bereiken

Klimmaterialen

Voor de levering van ladders, trappen, loop- en werkbruggen en steigermateriaal put Mooij Verf uit de productlijnen van Altrex en ASC. Met vouwladders, schuifladders, gevelladders, reformladders, telescoopladders of enkele ladders bereiken schilders veilig de gewenste hoogte. Binnen én buiten. Ook in rolsteigers en steigeronderdelen heeft Mooij Verf een belangrijke adviserende en faciliterende functie, Mooij Verf houdt de schilder op (de) hoogte!

 

Uniforme uitstraling

Werkkleding

Aan de kledij herkent men de schilder. Niet gevoelig voor trends, maar wel voor moderne materialen. De juiste pasvorm en maatvoering bepalen het comfort van alledag. Mooij Verf heeft de basiscollecties van Workman en Tricorp in het distributiecentrum en bij de vestigingen. Maten en uitvoeringen zijn daarom altijd voorhanden. Indien gewenst verzorgt Mooij Verf bedrijfslogo’s en reclameteksten, zowel geborduurd als gedrukt. Dat staat goed en zit lekker.

Naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de site te verbeteren.