Naar de producten

In dienst van de vakschilder

Servicegericht

Onze lange ervaring met vakschilders en schildersbedrijven heeft ons dienstenpakket in belangrijke mate bepaald. Mooij Verf levert immers meer dan verf alleen! Door constant oog en oor te houden voor de dagelijkse praktijk passen wij de groothandelsservice aan de lokale behoeften aan. Dat gaat verder dan soepele openingstijden en kundig voorraadbeheer. Workshops, demonstraties en persoonlijke uitleg horen er gewoon bij. Mooij Verf is de link tussen fabrikant en gebruiker. 

 

Gericht op voortgang

Stabiele factor

Elke vakschilder is gebaat bij een vlot proces en soepele doorloop van het werk. Zij hebben immers te maken met wisselende omstandigheden. Afhankelijk van het weer, de (bouw-)vorderingen of de opdrachtgever. Dan zijn stabiliteit en tegelijk flexibiliteit vereist. Mooij Verf heeft een alomvattende service ontwikkeld om de continuïteit van de dagelijkse schildersvak  te borgen. Mooij Verf ondersteunt in voorraadbeheer, biedt snellevering en deelt graag specialistische kennis en kunde. 

 

Als het snel moet

Levering op dezelfde dag

De voorraad van Mooij Verf is per vestiging gebaseerd op praktijkervaring en verstandig databeheer. De lokale voorraad van het gangbare assortiment wordt zorgvuldig op peil gehouden zodat direct geleverd kan worden. Vanuit een landelijk distributiecentrum wordt dagelijks aangevuld. Bestellingen uit het assortiment kunnen hierdoor vrijwel altijd binnen een dag worden geleverd. Mooij Verf heeft immers een belangrijke missie: de schilder moet door!

Groene missie

De verantwoordelijkheden voor ons klimaat en komende generaties zijn kernwaarden binnen Mooij Verf. Voor Mooij Verf gaat dat verder dan het assortiment, waarbij steeds vaker gekozen wordt voor duurzame oplossingen. Ook transport en transportplanning zijn factoren waarin klimaat en energie een rol spelen. Mooij Verf plant de bewegingen zorgvuldig en vervangt het huidige wagenpark door elektrisch aangedreven voertuigen. In de grote steden wordt gebruik gemaakt van elektrische scooters. Die zijn schoon, wendbaar en snel ter plaatse. 

 

Specialisten in het vak

Verftechnisch advies

Productontwikkelingen gaan snel, de marktvraag verandert mee. Duurzaamheid, veiligheid en gezondheid zijn innovatieve speerpunten. Mooij Verf volgt deze ontwikkelingen uiteraard op de voet. Onze vertegenwoordigers, zowel in de vestigingen als in de buitendienst, delen graag hun productkennis. Daarnaast signaleren zij de behoeften binnen het vak en brengen dit over naar de fabrikanten. Bij Mooij Verf is de advisering deskundig en betrouwbaar. Vakschilder, bouw, beheer of retail, Mooij Verf biedt maatwerk!

 

Verstand van zaken

De buitendienst van Mooij Verf biedt een breed scala aan specialisaties. Het team adviseert de bouw, restaurateurs, beheerders, corporaties en retail. Daarbij wordt uiteraard ingezet op productlevering, maar dan met een stevige toegevoegde waarde. Meerjaren onderhoudsplannen, sluitende begrotingen en bijvoorbeeld succesvolle subsidieregelingen halen de kennis bij de bron, Mooij Verf. Ook de industrie, variërend van voedingsmiddelen tot offshore, vertrouwt op Mooij Verf. 

 

Klaar voor morgen

Nachtkluis

Een groot deel van onze vestigingen beschikt over een nachtkluis. Hierin kunnen buiten openingstijden bestelde materialen worden geplaatst. Met een unieke code krijgt de schilder toegang tot de bestelling. Dit geeft de vakschilder ruimte om voor of juist na het werk voorraad voor de volgende dag op te halen. De lekkere koffie en het gezellige praatje met de vestigingsmedewerkers en vakgenoten komen wel weer als de werkdag het toelaat. 

 

Schilders onder elkaar

De groothandel is een geijkte plek voor vaklieden om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het spreekwoordelijke bakkie leut voordat de werkdag begint of eindigt. Elke vestiging van Mooij Verf beschikt over een koffietafel, waar een gratis kop koffie of thee het wachten op materiaal of kleurmengen veraangenaamt. Even bijpraten over het vak, de innovaties, klanten en het weer.

 

Ontzorgen is maatwerk

Voorraad op locatie

Goede voorbereiding is het halve werk. Dat weet elke schilder. Mooij Verf weet als geen ander dat er meer dan verf alleen nodig is om een klus goed te klaren. Vooral bij de grotere projecten loont het om voorraadbeheer uit te besteden aan de groothandel. Mooij Verf ontzorgt met maatwerk het schildersbedrijf of de vakschilder. De voorraad wordt gehouden op het werk of project waardoor geen extra reisbewegingen hoeven worden gemaakt. 

 

Wat is Storage on Location (SOL)

Volgens een vooraf opgestelde programma houdt Mooij Verf ter plekke de voorraad op peil, beantwoordt eventuele vragen en anticipeert op de volgende fase in het werk. Desgewenst kan bij Mooij Verf een afsluitbare container worden gehuurd. Het dienstenpakket is op maat inzetbaar, van efficiënt voorraadbeheer tot en met het op een duurzame manier verwerken van afvalstromen. En alles daartussenin. 

 

Naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de site te verbeteren.