Vestigingsmedewerker - Alkmaar

Mooij Verf is voor de vestiging Alkmaar op zoek naar een Vestigingsmedewerker. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

 

Lees meer

Vestigingsmedewerker (40 uur) - Rotterdam

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Daarnaast komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

 

Lees meer

Vestigingsmanager (40 uur) - Rotterdam

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Daarnaast komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmanager worden van twee vestigingen? Lees dan snel verder.

 

Lees meer

Accountmanager (40 uur) - Rotterdam

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Daarom zijn wij per direct op zoek naar Accountmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

 

Lees meer

Service Accountmanager (40 uur) - Rotterdam

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Om de klanten beter te servicen komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Voor deze rijdende vestiging zijn we op zoek naar een Service Accountmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

 

Lees meer

Vestigingsmedewerker flex (32 uur) - Eindhoven

Mooij Verf is in de regio Eindhoven op zoek naar een Vestigingsmedewerker. De werkzaamheden worden verricht op verschillende vestigingen in de regio, met als vaste standplaats Eindhoven. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

Lees meer

Assistent Vestigingsmanager (40 uur) - Duivendrecht

Mooij Verf is in de regio Duivendrecht op zoek naar een Assistent Vestigingsmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Assistent Vestigingsmanager worden van de vestiging Duivendrecht? Lees dan snel verder. 

 

 

Lees meer

Vestigingsmanager (40 uur) - Hengelo

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Vestigings-medewerker(s). Ook ben je verantwoordelijk voor de commerciƫle activiteiten. Met jouw commerciƫle gedrevenheid trek je nieuwe klanten naar de vestiging. Je bent dagelijks actief in het bedienen en adviseren van professionele klanten (schilders). Je signaleert de behoefte van de klant en geeft hier een optimale invulling aan, zodat zij graag terugkeren naar de vestiging.

Lees meer

Vestigingsmedewerker (32 uur) - Amsterdam

Als Vestigingsmedewerker ben je dagelijks actief in het bedienen en adviseren van professionele klanten (schilders). Je signaleert de behoefte van de klant en geeft hier een optimale invulling aan. Je weet goed je eigen werk te plannen en te organiseren en je denkt in oplossingen en mogelijkheden. De werkzaamheden worden verricht in vestigingen in de regio Amsterdam.

 

Lees meer voor verdere details over de functie en sollicitatieprocedure.

Lees meer
Naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de site te verbeteren.