Naar de producten

Vestigingsmedewerker (32 uur) - Amsterdam

Mooij Verf is voor de vestiging Amsterdam op zoek naar een Vestigingsmedewerker. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

 

Vestigingsmedewerker (40 uur) - Rotterdam

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Daarnaast komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

 

Vestigingsmedewerker - Alkmaar

Mooij Verf is voor de vestiging Alkmaar op zoek naar een Vestigingsmedewerker. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

 

Vestigingsmedewerker - Zwaag

Mooij Verf is voor de vestiging Zwaag op zoek naar een Vestigingsmedewerker. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

 

Vestigingsmedewerker (flex) (20-24 uur) - Deventer/Apeldoorn

Mooij Verf is voor de regio Deventer/Apeldoorn op zoek naar een Vestigingsmedewerker (flex). Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker (flex) worden? Lees dan snel verder.

 

 

Service Accountmanager (40 uur) - Rotterdam

Mooij Verf gaat uitbreiden naar de provincie Zuid-Holland! Op korte termijn worden er in de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Om de klanten beter te servicen komt er ook een rijdende vestiging in de regio. Voor deze rijdende vestiging zijn we op zoek naar een Service Accountmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

 

Vestigingsmedewerker flex (32 uur) - Eindhoven

Mooij Verf is in de regio Eindhoven op zoek naar een Vestigingsmedewerker. De werkzaamheden worden verricht op verschillende vestigingen in de regio, met als vaste standplaats Eindhoven. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Vestigingsmedewerker worden? Lees dan snel verder.

 

Assistent Vestigingsmanager (40 uur) - Duivendrecht

Mooij Verf is in de regio Duivendrecht op zoek naar een Assistent Vestigingsmanager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij Assistent Vestigingsmanager worden van de vestiging Duivendrecht? Lees dan snel verder. 

 

 

Naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de site te verbeteren.