Naar de producten

Op naar de honderd

Over ons

Mooij Verf is van lokale groothandel in plantaardige oliën uitgegroeid tot verfgroothandelsorganisatie met landelijke dekking. Als leverancier en adviseur voor de schildersbranche, verfspeciaalzaken, de bouw en vastgoedbeheerders biedt het hedendaagse Mooij Verf een breed palet aan diensten en producten. Gebruik makend van online mogelijkheden en met inzet van praktische oplossingen en maatwerk. Zo komt de vakschilder beter uit de verf!

Kwaliteit, kennis en ervaring

De ideale partner

Op het gebied van verf en verfsystemen heeft Mooij Verf een schat aan kennis en ervaring opgedaan. En die kwaliteit delen wij graag, aan de balie, bij de koffie of ter plekke op de klus. Voor vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties, instellingen en dergelijke biedt Mooij Verf met de ijzersterke buitendienst een betrouwbare partner. Meedenkend en oplossend vermogen geeft onze specialisten oor voor uitdagingen en oog voor kostenbeheersing.

Ambachtelijke waarden

Moderne middelen

Schilderen is een ambacht, overgebracht van generatie op generatie. Technieken en gereedschappen blijken de stabiele factoren binnen het vak. Fabrikanten ontwikkelen de producten naar een steeds hoger en duurzamer niveau. Mooij Verf onderscheidt zich door blijvend te innoveren in service en dienstverlening. Volgt productontwikkelingen op de voet en beantwoordt de vraag van de markt. Met  snelheid, zowel in levering als online gemak, als speerpunt.

Schone missie

Milieubewust

Mooij Verf hecht veel waarde aan duurzaamheid en voert hierop actief beleid. Enerzijds door innovatieve productlijnen aan het assortiment toe te voegen. Waarbij gelet wordt op de winning en verwerking van grondstoffen, maar ook de toepassing juist duurzaamheid biedt. Organisatorisch bekorten wij de ecologische footprint door een verantwoord afvalbeleid en efficiënte vervoersbewegingen, waarin elektra steeds prominenter vertegenwoordigd is. 

 

Persoonlijk account

Bestel in de webshop

De webshop omvat alle producten voor de dagelijkse schilderspraktijk. Een brede assortiment aan verven en lakken, coatings en kitten, vullers en verbeteraars, gereedschappen en installaties. Ook bieden wij online een keur aan woondecoratie. De particuliere klantreis kan beginnen, de prijzen worden pas getoond aan de professional. 

Naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de site te verbeteren.