Naar de producten

Vestigingsmedewerker (32 uur) - Amsterdam

Hey jij daar!

Ben jij enthousiast over de verf- en bouwbranche en vind je het leuk om in deze sector te werken? Heb je een servicegerichte houding en een resultaatgerichte instelling? Dan heeft Mooij Verf de perfecte baan voor jou!

In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten, oftewel schilders.

Als Vestigingsmedewerker (flex) ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties in de buurt van Amsterdam, zoals Duivendrecht, Zaandam, Wormerveer en Heemskerk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten, oftewel schilders. Jouw expertise en passie voor verfproducten en non-paint maken jou tot de ideale adviseur voor onze klanten. Je helpt hen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun behoeften en zorgt voor een uitstekende klantbeleving.

Naast het geven van advies, zorg je ook voor de administratieve afhandeling van de verkoop- en inkooporders en controleer je de binnenkomende artikelen. Kortom, een afwisselende en verantwoordelijke rol waarin jij het verschil maakt voor onze klanten!

En wat bieden wij jou?
Een marktconform salaris tussen de €2.400 en €3.000 per maand (bruto) voor een 40-urige werkweek, 8% vakantietoeslag, 30 vakantiedagen. Bovendien is ons bedrijf in de avonduren en weekenden gesloten, wat zorgt voor veel vrijheid. Kortom, bij ons kun je niet alleen werken in een fijne omgeving, maar ook een goede balans tussen werk en privé hebben.

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en kom ons team versterken!

Over ons bedrijf:
Mooij Verf is de meest vooruitstrevende verfdistributeur met 18 vestigingen in Nederland. Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op kwaliteit, kennis en advies. Ons doel is een duurzame en rendabele samenwerking met partners in de bouw- en verfindustrie. Mooij Verf is onderdeel van Koninklijke Van Wijhe Verf, met als belangrijkste merk Wijzonol.

Contract: 32 uur
Locatie: Amsterdam, Duivendrecht, Zaandam, Wormerveer en Heemskerk
Rijbewijs B: noodzakelijk
Salaris: €2.400 - €3.000 o.b.v. 40 uur
Startdatum: per direct

Naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de site te verbeteren.